Welkom bij Arcas Trading BV

Voegafwerking
Oplegtechniek
Arcas Trading BV biedt kwalitatief hoogwaardige producten die toegepast worden op en in de constructieve knooppunten van een bouwwerk. Onze specialismen zijn opleggingstechniek en de duurzame afwerking van dilatatievoegen. Wij geven u deskundig advies hoe u onze exclusieve producten het best kunt toepassen. Heeft u vragen voor, tijdens óf na de verwerking? Wij staan voor u klaar u zo goed mogelijk te helpen met raad en daad.
Geoconnect dwarskrachtdeuvels
Handige toebehoren Geoconnect dwarskrachtdeuvels

Onze fabrikant Steel for Bricks introduceert twee handige accessoires bij hun dwarskrachtdeuvels:

  • Brandwering van 120 minuten
  • Centreersysteem voor DM-glijbuizen

Lees hierover meer op onze pagina productnieuws.

Mattenvoegen in Weerwaterbrug Almere
Mattenvoegen in Weerwaterbrug Almere

Eind augustus werd de Weerwaterbrug in Almere opgeleverd. Arcas leverde onder meer VS-Flex 160 mattenvoegen. Deze zijn zeer geschikt voor een fietsbrug met dilatatievoegen met een flinke werking.

Lees meer …

Buchberger lijngoot ALR-9
Nieuwe lijngoot van Buchberger: ALR-9

Buchberger GmbH heeft een nieuw type lijngoot toegevoegd aan het assortiment. Nummer 9. Deze goot heeft een flinke bergingscapaciteit en kan worden toegepast onder (giet)asfalt, cementgebonden dekvloeren en betonnen druklagen. De goot is standaard geschikt voor belasting door personenwagens. In aangepaste vorm is ook vrachtwagenverkeer mogelijk.

Lees verder ....

Mattenvoegen in Weerwaterbrug Almere
Opleggingen in spoorwegprojecten

Net als de beheerders van autowegen confirmeren ProRail en Infrabel zich niet geheel aan de Europese norm voor opleggingen. Ook hier hebben aanvullende eisen voornamelijk betrekking op de types van gewapend rubber. Door de extra bepalingen kan de aannemer voor onaangename verrassingen komen te staan. In dit artikel wordt aangegeven waarmee rekening dient te worden gehouden.

Bolsegmentopleggingen
Voegovergangsconstructie of dilatatievoegprofiel?

'Wat heb je me nu voor bouwpakket geleverd?' vroeg de aannemer die voegprofielen had besteld voor een fietsbrug. We zien bij dit soort projecten in het 'grijze' gebied dat de GWW-sector uitgaat van voegovergangsconstructies en niet van dilatatievoegprofielen. In dit artikel wordt ingegaan op de verschillen tussen beide voegafwerkingen.

Bolsegmentopleggingen
Bolsegmentopleggingen in nieuwe fly-over

Arcas leverde eind april vier grote bolsegmentopleggingen voor het middensegment van kunstwerk 23 van de Blankenburgverbinding. De vier opleggingen werden nog dezelfde dag in de bekisting aangebracht. Over enige tijd zal consortium Baak de ter plaatse gemaakte constructie op zijn definitieve plek over de A15 leggen. Dat is ruim vier meter lager.

Lees meer …

Advies nodig?

bel ons

+31 23 526 9003

 bel mij

 mail Arcas

 informeer mij

Bekijk ook ons productenoverzicht
krimpvoegprofiel deuvels brugopleggingen waterdichtvoegprofiel voegvulling dilatatievoegprofielen voegovergangen puntopleggingen
oud nieuws
BU 2000
BU 2000 voor ondergrondse dilatatievoegen
ESZ type Z
ESZ type Z - akoestische trapoplegging
e-boek

Klik hier en ontvang het e-boek "Afwerking van dilatatievoegen in de burgerlijke en utiliteitsbouw"

Buchberger Profilsysteme, gespecialiseerd in dilatatievoegoplossingen ESZ elastomeeropleggingen Flexjoint elastisch voegenband voor bitumineuze bedekkingen Formtex bekistingsfolie Schreiber brugopleggingen SfB dwarskrachtdeuvels SNAC brugopleggingen Vedafeu brandwerende voegafdichting Viking vilt en rubber