Welkom bij Arcas Trading BV

Voegafwerking
Oplegtechniek
Arcas Trading BV biedt kwalitatief hoogwaardige producten die toegepast worden op en in de constructieve knooppunten van een bouwwerk. Onze specialismen zijn opleggingstechniek en de duurzame afwerking van dilatatievoegen. Wij geven u deskundig advies hoe u onze exclusieve producten het best kunt toepassen. Heeft u vragen voor, tijdens óf na de verwerking? Wij staan voor u klaar u zo goed mogelijk te helpen met raad en daad.
Project Oosterweelverbinding
Oosterweelverbinding - de Antwerpse Ring wordt rond

Na een jarenlange voorbereiding wordt de Ring van Antwerpen gesloten. Naast een nieuwe snelwegtunnel onder De Schelde zijn er tal van andere kunstwerken die gerealiseerd moeten worden. Arcas leverde het oplegmateriaal voor een aantal viaducten.

Lees meer over dit project …
Mattenvoegen in Weerwaterbrug Almere
Opleggingen in spoorwegprojecten

Net als de beheerders van autowegen confirmeren ProRail en Infrabel zich niet geheel aan de Europese norm voor opleggingen. Ook hier hebben aanvullende eisen voornamelijk betrekking op de types van gewapend rubber. Door de extra bepalingen kan de aannemer voor onaangename verrassingen komen te staan. In dit artikel wordt aangegeven waarmee rekening dient te worden gehouden.

Dilatatievoegprofielen FK
Dilatatievoegprofielen FK voor vloeren met gespoten onderliggende waterdichting

Buchberger heeft een variant 'FK' ontwikkeld van alle waterdichte dilatatievoegprofielen. Met de FK-uitvoeringen zijn perfect waterdichte aansluitingen te maken op onder de toplaag aangebrachte gespoten kunststof membranen.

Klik hier voor meer informatie.

goot-voegprofielcombinatie
Combinatie van dilatatievoegprofiel en afvoergoot

Op sterk hellende parkeerdaken en hellingbanen moeten dilatatievoegprofielen en lijngoten vechten om een plek. Onze fabrikant Buchberger heeft daar een oplossing voor.

Klik hier voor meer informatie.

dilatatievoeg
Renovatie van bedrijfsvloeren

Harde wielen van palletwagens, vorkheftrucks en ook winkelwagentjes genereren hoge puntlasten. Wanneer een dilatatievoeg in een bedrijfsvloer niet goed is afgewerkt ontstaat al snel schade. Bij renovatie zijn dunne voegprofielen een uitkomst. In dit artikel worden de beschikbare typen toegelicht.

Prins Clausbrug Dordrecht
Buchberger voegprofiel in Prins Clausbrug

Op 26 oktober opende prinses Beatrix de Prins Clausbrug. Arcas leverde Buchberger waterdichte voegprofielen voor het project aan de bouwcombinatie Dura Vermeer-Hillebrand.

Lees meer...

Advies nodig?

bel ons

+31 23 526 9003

 bel mij

 mail Arcas

 informeer mij

Bekijk ook ons productenoverzicht
krimpvoegprofiel deuvels brugopleggingen waterdichtvoegprofiel voegvulling dilatatievoegprofielen voegovergangen puntopleggingen
oud nieuws
Geoconnect dwarskrachtdeuvels
Handige toebehoren Geoconnect dwarskrachtdeuvels
Buchberger lijngoot ALR-9
Nieuwe lijngoot van Buchberger: ALR-9
e-boek

Klik hier en ontvang het e-boek "Afwerking van dilatatievoegen in de burgerlijke en utiliteitsbouw"

Buchberger Profilsysteme, gespecialiseerd in dilatatievoegoplossingen ESZ elastomeeropleggingen Flexjoint elastisch voegenband voor bitumineuze bedekkingen Formtex bekistingsfolie Schreiber brugopleggingen SfB dwarskrachtdeuvels SNAC brugopleggingen Vedafeu brandwerende voegafdichting Viking vilt en rubber