Persbericht - okt. 2010

BT Glijfolie

Arcas Trading BV heeft het leveringsprogramma uitgebreid met glijfoliën. Dit type oplegmateriaal wordt toegepast op plaatsen waar bouwdelen onderling moeten kunnen verplaatsen zonder dat daarbij schade ontstaat.

BT glijfolie wordt geleverd in strookvorm als lijn-glijoplegging voor toepassing tussen vloerplaten en dragende wanden, bij reservoirs, deksels en fundamentplaten. Glijfolie op rol wordt toegepast bij onder meer kunstijsbanen, zwembaden en daken die zijn voorzien van een zwevend parkeerdek.

De kern van alle typen glijfoliën bestaat uit twee lagen gladde drukvaste folie waartussen een vet op basis van minerale olie is aangebracht. Afhankelijk van het type is de kern één- of tweezijdig voorzien van een drukverdelende en nivellerende laag van polystyreen of elastomeer. Om het binnendringen van vuil en water tegen te gaan zijn de zijkanten afgetapet.

Arcas Trading BV is gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige producten die worden toegepast op en in de constructieve knooppunten van een bouwwerk. Op de website van het bedrijf (www.arcas.nl) vindt u nadere informatie over BT glijfolie.

- Einde persbericht -

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Tekst en bijbehorende afbeeldingen:

terug naar persberichten