Persbericht - nov. 2017

Dwarskrachtdeuvels met CE-markering

Als eerste fabrikant produceert Steel for Bricks (SfB) dwarskrachtdeuvels met CE-markering. De deuvels worden onder de naam Geoconnect® geleverd in zes verschillende maten in corrosievast en thermisch verzinkt staal. Verschillende glijbuizen en bijpassende versterkingswapening maken de sets compleet.

Voor elk van de uitvoeringen van de Geoconnect® dwarskrachtdeuvels is de schuifsterkte vastgesteld aan de hand van het bezwijken van de deuvel of de rand van het beton. Dit in relatie tot de dikte van de betonnen plaat waar de deuvel is ingebouwd, de kwaliteit van het beton, de hoeveelheid wapening en de voegbreedte.

Steel for Bricks is geaccrediteerd volgens de ISO 9001:2000. Het bedrijf beschikt over een eigen technische afdeling die kan assisteren bij de toepassing van de producten.

Geoconnect® dwarskrachtdeuvels worden op Nederlandse markt gebracht door Arcas Trading BV. Arcas is gespecialiseerd in de levering van bouwstoffen die worden toegepast op de constructieve knooppunten van een bouwwerk. Op de website van het bedrijf (www.arcas.nl) vindt u nadere informatie over Geoconnect®.

- Einde persbericht -

Noten voor de redactie, niet voor publicatie:

Tekst en bijbehorende afbeeldingen:

terug naar persberichten