Persbericht - feb. 2022

Koudebrugonderbreking met 160 mm isolatiedikte

TIPOMEGA® constructieve koudebrugonderbreking onderscheidt zich van alle bekende oplossingen door zeer hoge thermische isolatie, maatwerk en een modulaire opbouw. Door het gebruik van gebogen staal (in plaats van staven) kan de koudebrugonderbreking met 80, 120 en zelfs 160 mm dik isolatiemateriaal worden geleverd. REI 120 brandbeveiliging is standaard.

In Polen, het land van herkomst, is Tipomega inmiddels een succes. Architecten en projectleiders hebben vertrouwen in het product vanwege het gebruik van geprofileerd roestvrij staal en de booglastechnologie. Het productieproces en de kwaliteit wordt bewaakt door ITB-KOT.

Dankzij de modulaire opbouw is het assortiment overzichtelijk. Beschikbaar zijn vijfendertig types in elke isolatiedikte. De voordelen van een modulaire opbouw en maatwerk vertalen zich ook op het gebied van logistiek en verwerking: ruimtebesparende verpakking, eenvoudige montage en geen gedoe met vulstukken van minerale wol of polystyreenschuim.

Tipomega constructieve koudebrugonderbreking wordt in de Benelux op de markt gebracht door Arcas Trading BV. Op de website van het bedrijf (www.arcas.nl) vindt u nadere informatie over het product en Engelstalige Design Guidelines met uitgebreide ontwerpinformatie.

- Einde persbericht -

Noten voor de redactie, niet voor publicatie:

Tekst en bijbehorende afbeeldingen:

terug naar persberichten