projectnieuws 7 september 2017

Nieuwe voegvulling in gevel serviceflat

In opdracht van woningcorporatie Woonstede wordt de buitengevel van serviceflat Belvédère in Ede aangepakt door SW vastgoedverbetering. Het werk betreft onder meer schilder- en kitwerk en onderhoud aan betonconsoles en balkons. Onderdeel van het project is de vervanging van de vulling van circa 300 meter dilatatievoegen.

Arcas leverde GV2 compressieprofielen type PSO en de bijbehorende lijm. Compressieprofiel PSO is een hol rubber profiel dat in de voeg wordt aangebracht. De zijdelingse spanning als gevolg van het samendrukken zorgt dat de krimpende en uitzettende voeg goed blijft afgedicht. GV2 compressieprofielen zijn leverbaar voor voegen van 7 tot 100 mm en gemakkelijk met de hand verwerkbaar.

SW vastgoedverbetering is specialist in vakmatig onderhoud. Het bedrijf, met twaalf vestigingen in Nederland, heeft woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen en vastgoedbeheerders als klant. Woningcorporatie Woonstede bezit zo'n 10.000 woningen in de gemeenten Ede, Woudenberg, Scherpenzeel en Wageningen.