projectnieuws 17 november 2016

Buchberger profiel in Heineken Music Hall

Afgelopen zomer heeft Indri Vloersystemen b.v. uit Alkmaar een nieuwe zandcement dekvloer aangebracht in de expeditieruimte en de keuken van de Heineken Music Hall. Met een Sika troffelmortel is de vloer vervolgens bestand gemaakt tegen mechanische en chemische belastingen. De klus werd uitgevoerd in een periode zonder concerten.

Een bijkomstigheid was een dilatatievoeg in de onderconstructie die op deugdelijke wijze moest worden aangepakt. Indri koos voor een afwerking met de Buchberger VA.6.65. Dit dilatatievoegprofiel is bestand tegen belasting door vorkheftrucks en palletwagens. Hoge puntlasten die worden veroorzaakt door de harde wielen van deze voertuigen kunnen probleemloos worden opgenomen. De VA.6.65 heeft een corrosievast stalen bovenconstructie.

Indri is een familiebedrijf dat in 1928 is opgericht en zich toe heeft gelegd op het leveren en aanbrengen van complete vloersystemen. Tot de kernactiviteiten behoren dekvloeren, staalplaat vloersystemen en afwerkingen op basis van kunststof.

De Heineken Music Hall, tegenwoordig AFAS Live, is speciaal ontworpen voor versterkte (pop)muziek. Volgens kenners klinkt het geluid nergens zo goed als in de grote zaal, de 'Black Box'.